На Тернопільщині шукали зниклу пацієнтку психоневрологічного інтернату

Опубліковано в Новини 06.09.2016

Дівчина пройшла більше п'яти кілометрів.

Про відсутність однієї з пацієнток Скала-Подільського психоневрологічного будинку-інтернату поліцейським до Борщівського відділення поліції повідомила чергова медсестра закладу. Правоохоронці одразу розпочали пошуки, повідомив сектор комунікацій ГУНП області.

Перед поліцейськими постало непросте завдання, адже інтернат знаходиться на околиці Скали-Подільської і 21-річна пацієнтка могла піти в будь-якому напрямку. Ускладнило ситуацію і те, що  довкола міста розкинулися два лісові масиви площею у кілька десятків квадратних кілометрів. Саме там правоохоронці і зосередили пошуки.

Інтенсивні дії дали результат зранку наступного дня. Поліцейські виявили пацієнтку посеред лісу неподалік села Гуків, що на Хмельниччині.

Дівчина подолала понад п’ять кілометрів від будинку-інтернату і не усвідомлювала де знаходиться. На щастя, її знайшли вчасно: вона не постраждала і не стала жертвою злочинних посягань. Пацієнтку доправили у медзаклад. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.