На Тернопільщині чоловік собі вистрелив у ногу

Опубліковано в Новини 05.09.2016

Окрім травми понесе ще й покарання.

З повідомленням про нещасний випадок 4 вересня до працівників Кременецького відділу поліції звернувся фельдшер бригади швидкої допомоги районної лікарні.  Він повідомив, що з вогнепальним пораненням за медичною допомогою до них звернувся місцевий житель, зазначив сектор комунікації ГУНП області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські  з’ясували, що вказані травми 47-річний потерпілий отримав на власному господарстві, коли чистив мисливську зброю.

Правоохоронці також встановили, що рушницю чоловік зберігав без відповідної реєстрації та документів.

Зброю поліцейські вилучили. На кременчанина складено адміністративний протокол згідно статті 190 КУпАП - придбання зберігання або продаж вогнепальної зброї без дозволу внутрішніх справ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.