У місті на Тернопільщині стічні води підтоплюють житлові будинки та городи (фото)

Опубліковано в Новини 15.05.2020

У Кременці стічні води вже тривалий час підтоплюють будинки та городи на одній із вулиць.

Про це у фейсбуці повідомила місцева жителька Тетяна Ляхович.

Жінка пояснила, що з проблемою люди вже неодноразово зверталися до міськради та депутата свого округу, однак реакції так і не побачили.

– Як ви думаєте, що це? Я вам підкажу. Це – стічні води із вул. С.Петлюри, Мікрорайону та г. Куличівка. А щонайдивніше, чого вони мають текти у нас під будинками, затоплювати городи і хліви? Із цим питанням уже неодноразово зверталися у міську раду. В березні нас запевнили, що все владнають. Ми чемно чекали і вірили, але, як бачите, дарма. У п'ятницю звернулися до вуличного депутата і написали звернення. Сьогодні уже четвер пройшов майже тиждень і ніякої реакції. Які будуть подальші кроки – ми ще не знаємо, але знаємо точно, що вони будуть. Але знову ж таки надіємося, що знайдеться той "чарівний" трактор, яким викопають відстійники для стічної води, написала Тетяна Ляхович.

Фото: Тетяна Ляхович 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.