«Добрий самарянин» продовжує підтримувати підопічну школу на Збаражчині

Опубліковано в Новини 05.09.2016

Село Бутин – мала Батьківщина лідера партії «Добрий самарянин» Володимира Кравця. Маючи успішного уродженця, місцева громада постійно відчуває допомогу від нього та його команди. Не виключенням стало і свято Першого дзвоника у Бутинській школі.

Директор навчального закладу Ігор Васильович Головатюк з вітальним словом звернувся до школярів та батьків, побажав їм успіхів і наснаги. Настоятель Святомихайлівської церкви о.Михайло (Гумен) благословив дітей і попросив Божого заступництва для усіх присутніх.

Депутат районної ради від фракції «Добрий самарянин» Юлія Цимбалюк  побажала усім миру, добра, випускникам впевненої та благословенної дороги в майбутнє, а першокласникам вручила святкові подарунки.

 

- Перший дзвоник – це завжди світле свято початку нових надій, коли кожен із школярів, їх батьки ставлять перед собою нові завдання. Для випускників – це, безумовно, вступ до вузу, для першачків – це нові враження і друзі, з якими вони проведуть найближчі роки. Наша політична сила завжди підтримувала громаду Бутина, адже як бачите, це село вміє виховувати успішних людей. А все починається зі шкільної парти, - наголосила Юлія Цимбалюк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.