Син-першокласник Ігоря Побера розказав, як «качатиме у школі м’язи»

Опубліковано в Новини 02.09.2016

1 вересня за парти тернопільських шкіл сіли нові учні. Серед них є і діти політиків. Син народного депутата Ігоря Побера Данило вчитиметься в інтелектуальному класі школи № 4. Обирали школу, дослухаючись до порад та вподобань сина.

-                     Обрали 4 школу, бо я порадився з начальником управління освіти міста, вона моя коліжанка, – розповів нардеп. – Але почалося все з того, що син ходив в цю недільну школу. Йому дуже сподобалася вчителька, і ми вирішили нічого не змінювати. До того ж ми потрапили в інтелектуальний клас, де діти вчитимуться за новою програмою. Ми там здавали тести на початку літа. І так сталося, що вчителька з літньої школи і буде вести тепер наш клас.

Ігор Миколайович зізнався, що для сина таке раннє прокидання – справжня проблема. Але ентузіазму школярику додає думка про зустріч із вчителькою Оксаною Степанівною Залипецькою, яку він собі одразу вподобав. Цьогоріч вона навчатиме своїх учнів за програмою проекту «Інтелект України».

На святкування першого дзвоника до сина прийшла вся сім’я.

-                     Ми були всієї сім’єю, приїхали також дві бабусі. Малий розказував віршик, як він на уроках фізкультури «накачає м’язи, як Рембо в Штатах, і зніме фільм про себе і тата». Актуальний віршик для нашої сім’ї. Ми вже зробили фотосесію в спортзалі, як Данило качає м’язи, і скоро виставимо у Фейсбук.

Не прийшов на свято Ігор Побер без подарунків, адже, каже, нехороше приходити в гості з порожніми руками. Для школи він подарував футбольний, баскетбольний і волейбольний м’ячі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.