У Тернополі хабарі роздають ... 3-кімнатними квартирами

Опубліковано в Новини 01.09.2016

За таким фактом судитимуть тернопільського посадовця.

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди у великому розмірі, за вчинення такою службовою особою дій в інтересах того, хто пропонує неправомірну вигоду з використанням наданої влади), повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Розслідуванням встановлено, що виконувач обов‘язків начальника Управління Держархбудінспекції в Тернопільській області прийняв пропозицію від директора приватного підприємства отримати неправомірну вигоду у вигляді однієї трикімнатної квартири у місті Тернополі. Квартира пропонувалась чиновнику за сприяння у позитивному вирішенні результатів перевірок об’єктів будівництва, укритті виявлених порушень та незастосуванні штрафних санкцій та адміністративних стягнень або їх застосуванні у незначних розмірах, сприянні у веденні будівельної документації та у її погодженні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.