У місті на Тернопільщині, попри карантин, сьогодні було людно

Опубліковано в Новини 08.04.2020

Незважаючи на карантинні обмеження, у центрі міста Ланівці сьогодні було людно, а тому Лановецька міська рада закликала жителів припинити відвідувати громадські місця без нагальної потреби.

– Шановні мешканці та гості Лановецької громади! Сьогодні у центрі Лановець людно. Здавалося б, нічого дивного, зважаючи на сонячну погоду і наближення великодніх свят, якби не карантинні заходи. На сьогоднішній день у Лановецькому районі не зафіксовано жодного випадку зараження COVID-19, проте у Тернопільській області таких випадків уже 168. Нам здається, що вірус стосується когось іншого, а ми в безпеці, але, на жаль, це не так, йдеться у повідомленні міськради.  

Лановецька міська рада закликала людей припинити відвідувати громадські місця, організації та установи без нагальної потреби.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.