Операція «Нерест»: на Тернопільщині вже виявили 12 порушників правил рибальства

Опубліковано в Новини 08.04.2020

З 1 квітня на водоймах Тернопільської області діє нерестова заборона на вилов риби.

З метою забезпечення дотримання встановлених обмежень проводиться операція «Нерест». Держінспектори з охорони навколишнього природного середовища у складі оперативних груп по боротьбі з браконьєрством здійснюють посилений контроль за використанням водних живих ресурсів, повідомляє Державна екологічна інспекція в Тернопільській області.

Так, від початку нерестової заборони інспекторами Державної екологічної інспекції у Тернопільській області складено 12 протоколів за ч.3 ст.85 КУпАП (порушення правил рибальства) та вилучена 1 сітка підйомна (хватка). Ще 4 безгосподарські сітки інспекторами було вилучено у переддень старту операції «Нерест».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.