24-річний вчитель, який хоче бути головою Тернопільської ОДА, 7 років ігнорує військкокмат?

Опубліковано в Новини 25.02.2020

24-річний Андрій Козак, який заявив про наміри посісти місце голови Тернопільської ОДА Ігоря Сопеля, 7 років не з’являється у військкомат.

Про це у мережі Facebook повідомив представник омбудсмена в Тернопільській області Володимир Шевченко.

– Пригадуєте волонтера-добровольня, який ГОТОВИЙ і хоче на голову ОДА? Кажуть, що 7 років чекають його у військоматі, але туди він не готовий, – написав Шевченко.

Нагадаємо, Андрій Козак, вчитель за фахом, відкритий лист-звернення Андрій Козак опублікував на своїй сторінці у Facebook. У ньому він просить президента Володимира Зеленського призначити його на посаду голови Тернопільської облдержадміністрації. У своєму зверненні 24-річний хлопець вже наобіцяв чимало. Він каже, що змінить область за перших 30 днів своєї роботи.

– Я готовий взяти на себе обов’язки голови ОДА Тернопільщини! На цій високій посаді я зможу привести до влади молодих освічених людей до 30 років, які мають щире бажання працювати на благо нашої Вітчизни, а тих, хто займав високі посади в попередні роки, не отримають жодних шансів потрапити в ОДА. У мене є чітке бачення, як зупинити відтік молоді до Польщі та інших країн ЄС. У мене є чітке бачення, як залучити кожного жителя Тернопільщини до участі в позитивних змінах Тернопільщини. У мене є чітке бачення, як перетворити Тернопілля на туристичний розвинутий край, який поза сумнівами стане одним з найкращих в Україні! Я гарантую наведення порядку в місячний термін ! Я гарантую притягти до відповідальності корупціонерів та хабарників! Я гарантую, що в стислі терміни знайду іноземних інвесторів ! Я не обіцяю, а гарантую, що за 6 місяців перетворю Тернопілля на українську Швейцарію! Прошу Вас дати шанс молоді України втілити мрії українців в реальність, – написав Андрій Козак.

Не всі користувачі схвалили ідею Андрія Козака. У коментарях люди пишуть, що охочих йти працювати у владні кабінети є чимало, але, як показує досвід, плодів такої праці українці поки не помітили.

Цікаво й те, що Андрія Козака часто помічали у колі команди «ЗЕ-депутата» Ігоря Василіва. Про це свідчать світлини, зроблені під час передвиборчої кампанії «слуги», який балотувався в округу № 164.

Фото: з Facebook-сторінки Андрія Козака. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.