Тернопільщина готується до 1 вересня

Опубліковано в Новини 18.08.2016

Ремонтні роботи, що відбуваються у навчальних закладах Бережанщини, перевірили начальник управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації Віктор Кузяк, Віктор Соколовський, який здійснює технічний нагляд за проведенням будівельних робіт, голова райдержадміністрації Володимир  Петровський та голова районної ради Василь Білик.

Зокрема, керівники оцінили хід проведення реконструкції даху в Потуторській ЗОШ І-ІІІст. Даний проект реалізовується за кошти Фонду регіонального розвитку при співфінансуванні з районного бюджету, зокрема: з Фонду регіонального розвитку – 320,903 тис.грн, співфінансування з районного бюджету -  80 тис грн.. Загальний кошторис проекту становить - 401 тис. грн.

Окрім того, в даному навчальному закладі планують встановити твердопаливні котли, нові вікна, утеплити фасад та облаштувати сучасний спортивний майданчик. Загалом на Потуторську опорну школу цього року буде виділено більше 3 млн гривень.

Також ознайомилися з ходом ремонтних робіт в будівлі Літятинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад I-II ступеня — дошкільний навчальний заклад». В школі  встановлюються енергозберігаючі вікна, проводиться реконструкція фасаду приміщення та утеплення горищного перекриття. Проект реалізовується за кошти Фонду регіонального розвитку при співфінансуванні з районного бюджету, зокрема: з Фонду регіонального розвитку – 174,824 тис.грн, співфінансування з районного бюджету -  43,706 тис. грн.. Загальний кошторис проекту становить – 218,530 тис. грн..

В Надрічнянській загальноосвітній школі I-II ступеня по лінії Фонду регіонального розвитку в цьому році реалізовується три проекти. На даний час розпочато роботи з реконструкції даху. Надалі в школі встановлять сучасну систему опалення та проведуть реконструкцію паливної з встановленням котла на альтернативний вид палива потужністю 0,06 Гкал/год. Для цього з Фонду регіонального розвитку виділено 661,386тис.грн., співфінансування з районного бюджету – 165,36 тис.грн. Загальний кошторис – 826,732 тис.грн.

Керівники ознайомилися зі  станом та якістю проведення ремонтних робіт та висловили низку рекомендацій та зауважень щодо їхнього виконання.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.