У Тернополі може з'явитися новий майданчик для спортсменів

Опубліковано в Новини 17.08.2016

Школи Тернополя та області мають усі шанси.

Про це зазначив Спорт Тернопільщини.

Фонд Кличка оголошує всеукраїнський конкурс «Клич друзів – граймо разом!».  Існує такий проект уже 11 років. За цей час у школах України в рамках проекту було встановлено 161 спортивний майданчик. Цьогорічний конкурс «Клич друзів – граймо разом» стартував 15 серпня.

До участі у Конкурсі запрошуються усі загальноосвітні школи, для яких виховання спортивної та здорової молоді є пріоритетом. Також немає обмежень щодо участі ДЮСШ. 

Умови участі у конкурсі: 1. Заповнити анкету на сайті. 2. Додати до анкети необхідні документи. 3. Надати фотографії місця, яке найкраще підходить для монтування спортивного майданчика на території школи. 4. Розказати про ваше спортивне життя у соціальних мережах (приклади). 5. Брати активну участь у «житті» сайту, завантажувати власні фото та відео, запрошувати друзів до проектів Фонду. 6. Накопичувати бали для отримання перемоги.

Окрім цього, шанси на перемогу у тих учасників, які додадуть до заявки історії про найкращого вчителя фізичного виховання та його спортивні досягнення. Також, якщо Ви маєте план-проведення заходів щодо популяризації здорового способу життя серед учнів влітку та восени 2016 року то, це буде додатковим балом до Вашої перемоги.

Переможець отримує: 1) Спортивний майданчик; 2) Комплект інвентарю; 3) Веселе відкриття майданчика (інформаційна підтримка).

Офіційний початок подачі заявок з 15 серпня 2016 року. Термін реєстрації заявок до 31 серпня 2016 року.

Довідково: В рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!» Фонд Кличко за підтримки Фундації Кока-Кола планує встановити та урочисто відкрити 20 майданчиків для школярів 6-18 років, які відповідають сучасним екологічним вимогам та вирізняються яскравим та стильним дизайном.

Детальніша інформація про конкурс: http://play.klitschkofoundation.org/

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.