Тернопіль: елітне спиртне не дало вибору

Опубліковано в Новини 17.08.2016

Дівчина спокусилася на крадіжку.

Як повідомили в секторі комунікацій ГУНП області, 15 серпня до тернопільських правоохоронців звернулася керуюча одного з супермаркетів Тернопопя і повідомила, що близько 15.50 у магазині скоєно крадіжку дорогого алкоголю. Невідома особа викрала дві пляшки лікеру «Бейліс»  та  «Шеріданс».

Шляхом оперативного реагування співробітники поліції встановили особу, яка вчинила дане правопорушення. Нею виявилася місцева жителька 1998 року народження. Дівчина в минулому вже притягувалася до відповідальності за скоєння крадіжки.

Підозрювана у скоєному зізналася. Поліцейські перевіряють її на причетність до інших кримінальних правопорушень.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 185  Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.