Тернополянам подають гарячу воду збитково

Опубліковано в Новини 04.08.2016

Тернополяни могли би залишитися без гарячої води влітку.

На комунальному підприємстві КП «Тернопільтеплокомуненерго» існує заборгованість із виплати заробітної плати працівникам. Міська рада у червні вже виділяла кошти на виплату заборгованості по зарплаті у сумі майже 5 млн. грн., і на черговій сесії, яка відбудеться у серпні, планує виділити ще 4 млн. 800 тис.грн., йдеться на ті ТМР.

«Тернопіль - одне з небагатьох міст України, яке у літній період зберегло подачу гарячої води, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Чому інші міста припинили на цей час подачу гарячої води? Бо це збиткова діяльність. В основному ці кошти і є зарплата працівників комунального підприємства».

Окрім того, у літній період населення не оплачує за опалення, відтак КП «Тернопільтеплокомуненерго» має менше надходжень і не може власними зусиллями виплати заробітну плату.

«Зараз із керівником підприємства ми шукаємо інші шляхи, як найшвидше виплатити зарплату працівникам, - підсумовує очільник Тернополя. - Надіюся, що ми зможемо забезпечити тернополян гарячою водою до початку опалювального сезону, а також провести поточний та капітальний ремонт мереж».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.