Тернополяни не припиняють давати і брати хабарів

Опубліковано в Новини 02.08.2016

Порушуючи закон.

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно двох жителів міста Тернополя у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369-2 КК України (зловживання впливом), зазначила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Встановлено, що двоє жителів міста Тернополя пообіцяли місцевій жительці за 2300 доларів США вплинути на нотаріуса та посприяти в отриманні нотаріально посвідченої згоди батьків на виїзд за кордон її доньки без їх фактичної присутності. Після отримання частини обумовленої суми хабара їх затримали працівники прокуратури спільно зі співробітниками Національної поліції.

На даний час виконуються слідчі дії з метою повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального провадження. 

 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.