Безробітні тернополяни можуть здобути затребувані робочі професії

Опубліковано в Новини 02.08.2016

Професійне навчання за сприяння обласної служби зайнятостів з початку року здійснювалося за 213 професіями та напрямами. Слухачі в основному навчалися на електрогазозварників, кухарів, охоронників, робітників фермерського господарства, підвищували кваліфікацію шляхом стажування безпосередньо на робочих місцях. Навчання безробітних проходило на базі 634 підприємств та навчальних закладів, у тому числі -  шести вищих та пяти професійно-технічних.

268 краян зі статусом безробітного навчалися у Івано-Франківському та Рівненському центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості України. Тут вони підвищували кваліфікацію на курсах цільового призначення за сільськогосподарськими напрямками.

 

Відділ організації профнавчання обласного центру зайнятості

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.