Тернопільський пляж поступово оновлюють

Опубліковано в Новини 29.07.2016

Першочергово - ремонтують проблемну дорогу, яка веде на Дальній пляж.

Так, сьогодні, 29 липня, розпочалися роботи із капітального ремонту вулиці Чумацької в районі дальнього пляжу (перша черга). Працівники здійснюють розбивку траси і підготовчі роботи, повідомляє прес-служба Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

Довжина ділянки, яку заплановано відремонтувати, становить 369 метрів.

Також на Дальному пляжі облаштували освітлення. Світлодіодні світильники встановили у парку Загребелля на території пляжу «Дальній». На це виділили кошти з міського бюджету. Як розповів начальник КП «Тернопільміськсвітло» Олег Лехіцький, загалом облаштували дев’ять ліхтарів. У темну пору доби ілюмінацію добре видно з пляжу «Циганка».

 Окрім цього, як зазначив Олег Лехіцький, у планах підприємства встановити ліхтарі вздовж дороги, яка веде на пляж. Проте, наразі там триває ремонт і поки що немає розробленої проектно-кошторисної документації.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.