Тернополянин привіз престижне «срібло»

Опубліковано в Новини 29.07.2016

Поступившись спортсмену із Казахстану.

В італійському місті Фьоренцуола на бетонному велодромі «Velodromo Attilio Pavesi» (Fiorenzuola d’Arda) уже в дев’ятнадцятий раз поспіль проводились міжнародні змагання класу 1 «6 Giorni delle Rose». Досить широка програма, яка включає в себе і окремі види, і перегони «омніум», і родзинку змагань – шестиденну гонку, що дає можливість проявити свої кращі здібності різностороннім велосипедистам. В складі збірної команди підкорювати бетонний трек вирушили тернополяни – майстри спорту України міжнародного класу студенти Тернопільського Національного економічного університету Тарас Шевчук та Віталій Гринів, - повідомляє офіційний Інтернет-сайт Тернопільського обласного відділення Комітету з фізвиховання і спорту Міністерства освіти і науки України.

Хороший результат не примусив себе довго чекати: Тарас Шевчук вийшов на одну із своїх «коронних дистанцій» з готовністю завойовувати найвищі нагороди. І це спортсменові вдалося: поступившись на фініші лише Роберту Гайнеєву із Казахстану, Тарас стає срібним призером гонки «скретч» класу І UCI серед чоловіків до 23 років. Третім у цьому виді був італієць Франческо Кастегнаро. Додамо, що ці перегони стали дебютним виходом тернополянина на бетонне покриття треку з дистанцією кола у 396 м.

 

 Нагадаємо, що Тарас Шевчук та Віталій Гринів представляють Тернопільську ШВСМ та тренуються під керівництвом тренера Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимира Павелка.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.