У тернопільському парку «Топільче» - нове футбольне поле (фото)

Опубліковано в Новини 05.09.2019

Від початку року у Тернополі ведуться масштабні роботи з будівництва нових та реконструкції вже існуючих об’єктів спортивної інфраструктури міста. Зокрема, цими днями завершився капітальний ремонт футбольного поля з натуральним газоном, що у гідропарку «Топільче» поруч з картинговою трасою.

Як розповів міський голова Тернополя Сергій Надал, під час ремонту тут повністю оновлено основу футбольного поля, влаштовано новий трав’яний газон, облаштовано систему автоматичного поливу води, що забезпечуватиме повне і рівномірне зрошування всієї ділянки поля, встановлено штучне покриття навколо ігрового поля, оновлено глядацькі трибуни та вмонтовано огорожу.
- Наразі укріплюється коренева система газонної трави, в подальшому буде нанесена розмітка та встановлені нові ворота, - додає Сергій Надал. - Заплановано, що уже весною наступного року на цьому стадіоні пройдуть матчі другого кола Чемпіонату України серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів.
Оновлене футбольне поле розміром 105х75м буде використовуватися для організації навчально-тренувального процесу КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту", а також не виключається можливість проведення тут різноманітних змагань, навчально-тренувальних зборів та матчів інших футбольних клубів.

Зі слів керівництва комунального закладу,  до цього часу у ДЮСШ не було належного стадіону для забезпечення тренувальним процесом, а тепер це футбольне поле стане їхнім основним ігровим полем, де спортсмени зможуть тренуватися та приймати матчі.
Нагадаємо, у КЗ Тернопільської міської ради «ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту» футболом займаються понад 600 дітей, серед яких чотири команди гравців приймають участь у вищій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Фото: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.