Тернопільські навчальні заклади можуть запросити волонтера для вивчення англійської мови

Опубліковано в Новини 26.07.2016

В рамках кількох програм можна реалізувати цю ініціативу.

У контексті оголошеного Президентом України Петром Порошенко 2016 року - Роком англійської мови в Україні інформуємо про наступні діючі програми та проекти, що розширюють сферу освітніх можливостей для учнів та вчителів у напрямку вивчення англійської мови:
 - навчальна програма Європейського Союзу «Е-Twinning Plus», яка є робочим простором програми e-Twinning в рамках Східного партнерства Європейського Союзу, започаткованої з метою розвитку співпраці європейських шкіл. Вчителі та учні, зареєстровані в мережі e-Twinning, отримують можливість реалізації спільних проектів з іншими європейськими школами. Проект e-Twinning розширює сферу освітніх можливостей для учнів та вчителів, підвищує мотивацію до навчання та ступінь відкритості до Європи. Онлайн-мережу Twinning Plus  створено з метою залучення до проекту сусідських країн ЄС в рамках Європейської політики сусідства. Програма є потужним стимулом для вивчення іноземних мов і покращення рівня використання ІТ-технологій.

 - Міжнародні проекти «Сambridge English Language Assessment» та «Cambridge English Schools»  Це унікальні інноваційні проекти, започатковані експертами двох департаментів Кембриджського університету, зокрема  видавництвом Кембриджського університету (Cambridge University Press)  (контакти Cambridge University Press Ukraine: 044 599 32 28; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та екзаменаційним департаментомКембриджського університету (Cambridge English Language Assessment) . Обидві організації мають широкий досвід та відмінну міжнародну репутацію у сфері освіти.

 - Проекти Британської Ради  в Україні: «Курси англійської для дорослих», «Корпоративні програми з англійської мови».

 - Проект Корпусу Миру США в Україні «Викладання англійської мови як іноземної». 68 громадян США - добровольців Корпусу миру США в Україні - учасників проектів «Розвиток громад», «Молодіжний розвиток» та «Викладання англійської мови як іноземної» склали присягу  31 травня 2016 року. Ще 100 приїде у вересні ц.р. Добровольці викладають англійську мову в середніх школах, університетах та педагогічних коледжах, проводять тренінги в інститутах післядипломної освіти педагогічних кадрів. Волонтери також допомагають учителям розширювати асортимент навчальних засобів для роботи в класі і студентам набути навичок володіння мовами, які допоможуть їм досягти успіху як в подальшій освіті, так і в майбутній кар'єрі.


Якщо Ваш навчальний заклад бажає запросити волонтера-викладача англійської мови, заповніть, будь ласка, анкету www.pcukraine.org
для запрошення та надішліть її на адресу Корпусу Миру:
Корпус Миру / Україна
Київ, 01032, а/с 204
Тел.: +(380 44) 391 66 20
Факс: +(380 44) 391 66 21
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Детальніше з діяльністю організації можна ознайомитись на сайті:http://www.peacecorps.gov.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.