У Тернополі з «автомобільного полону» рятували потерпілих

Опубліковано в Новини 20.07.2016

Два авто взяли у «заручники» своїх власників.

19 липня о 21:45 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про те, що на автодорозі у місті Тернопіль на вулиці Тарнавського трапилась дорожньо-транспортна пригода, повідомляє прес-служба ДСНС в Тернопільській області.

На місце події оперативно направили черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управліня. По прибуттю було встановлено, що між собою зіткнулися два автомобілі: MERSEDES та LADA.

 

За допомогою спеціального обладнання бійці Служби порятунку деблокували потерпілих та передали їх до рук працівників швидкої медичної допомоги.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.