Лідер «УКРОПу» у Тернополі заявив про ініціювання накладення мораторію на підвищення комунальних тарифів

Опубліковано в Новини 17.07.2016

Партія «УКРОП» ініціює накладення мораторію на підвищення комунальних тарифів в регіонах. Члени партії та прихильники Українського об’єднання патріотів «УКРОП» з Тернопільщини мали можливість особисто познайомитися з новообраним лідером політичної сили – Тарасом Батенко. Полілог покликаний почути голоси міст, містечок і сіл нашого краю.

В ході розмови лідер партії «УКРОП» окреслив найближчі плани на майбутнє, розповів, наскільки зміниться «тактика» політичної сили у своєму розвитку. Окремим питанням торкнувся Тарас Батенко найактуальніших питань, які сьогодні піднімаються на всеукраїнському рівні, але «болять» кожному регіону. Це, безумовно, тарифи на комунальні послуги. Про цю проблема говорять сьогодні багато, але Українське об’єднання патріотів пропонує конкретне рішення:

- Партія «УКРОП» ініціює на різних засіданнях місцевих та обласних рад накладення мораторію на підвищення комунальних тарифів. Таке рішення прийнято у Дніпрі, буде прийнято у Запоріжжі. Ми маємо питання до міського голови Львова Андрія Садового, який відмовився приймати це рішення, «прикриваючись» якимись конституційними речами. Аналогічно, я думаю, треба накладати мораторій і у вас на Тернопільщині, - переконаний Тарас Батенко.

Новий лідер політичної сили також розповів, що попри майбутні зміни в концепції і статуті партії, основні принципи її лишаються незмінними – це робота для людей і з людьми. У лавах «УКРОПу» повинні бути активні громадяни, які можуть згуртувати навколо себе діючі команди, спільно вирішувати проблеми на місцях, безумовно, за підтримки Києва.

 

Подорож містами України новим лідером партії має на меті не просто познайомитися особисто, але й обговорити локальні проблеми, інтереси та настрої громад. В конструктивному діалозі тернополяни висловили своє бачення розвитку політичної сили з Тарасом Батенком, внесли пропозиції і отримали відповіді на питання.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.