Поблизу Тернополя перекинулося BMW. Водій не вижив

Опубліковано в Новини 15.07.2016

Загалом по області за минулу добу трапилося три аварії.

Аварію зі смертельним наслідком зареєстрували правоохоронці неподалік села Шляхтинці Тернопільського району. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля "BMW X5" на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням і автівка перекинулася. Водій від отриманих травм помер на місці події. Про це повідомляє сектор комунікацій ГУНП області.

Троє людей потрапили до лікарні в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на Кременеччині.

Близько шостої години ранку в черговий відділ поліції надійшло повідомлення від лікаря Кременецької лікарні. Він сказав, що до них за меддопомогою звернулося двоє чоловіків двадцяти трьох і двадцяти чотирьох років та сімнадцятилітня дівчина.

В усіх забої та травми. Ушкодження вони отримали внаслідок падіння зі скутера в селі Попівці. За попередніми даними, хлопці перебували в стані алкогольного сп'яніння. 

Із забоєм плеча і грудної клітки, а також з черепно-мозковою травмою звернувся до лікарні швидкої допомоги житель Тернополя. Його на вулиціСлівенська збив автомобіль. Потерпілий переходив дорогу в межах пішохідного переходу. Після ДТП водій покинув місце пригоди.

По усіх автопригодах триває слідство.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.