Беззарплаття тернополян до гріха довело

Опубліковано в Новини 14.07.2016

Кримінальним провадженням обернулась спроба тернопільських найманих працівників отримати чесно зароблені гроші, повідомляє Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області.

З заявою до правоохоронців звернулись двоє жителів села Васьківці Шумського району, які постраждали від гніву робітників. Як розповіли потерпілі, над їхнім знайомим, який працює бригадиром, група найманих працівників вирішила вчинити самосуд.

За їхніми словами, розлючені молодики, які працювали на сільсько-господарських роботах, так і не отримавши своїх грошей, прийшли вимагати їх в свого бригадира. Та розмова між ними не склалася. В результаті від горе-робітників чоловік сховався в орендованому помешканні. Однак це не зупинило працівників. Вони розбили віконну шибу, вдерлись до помешкання , потрощили там меблі, а на «десерт» ще й пошкодили машину і викрали звідти магнітолу.

На разі проти вже встановлених нападників розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 162 ККУ - порушення недоторканності житла. Також, правоохоронці відкрили кримінальне провадження і за фактом крадіжки магнітоли, однак, ще з’ясовують чиїх це рук справа.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.