Чим і для чого доукомплектують «Пріуси» тернопільських патрульних?

Опубліковано в Новини 14.07.2016

Обладнанням для допомоги потерпілим до приїзду швидкої допомоги.

Оскільки, як зазначила прес-служба УПП у Тернополі, патрульні невдовзі вдосконалять навички з надання домедичної допомоги.

Патрульні візьмуть участь у пілотному проекті з надання першої невідкладної домедичної допомоги за європейськими стандартами на базі симуляційного центру, який незабаром з’явиться у Тернополі. Це стало можливим завдяки підписанню сьогодні угоди про співпрацю між Тернопільським державним медичним університетом І.Я. Горбачевського та польською компанією MEDline Sp.z.o.o.

– У своїй роботі патрульні чи не щодня мають справу з наданням першої домедичної допомоги, – зауважив начальник Управління патрульної поліції у м. Тернополі Володимир Струк. – Оскільки вони перші приїжджають на місце події, завдяки їх злагодженим діям нерідко вдається зберегти людське життя.

Також передбачено забезпечення екіпажів патрульної поліції відповідним обладнанням для надання першої домедичної допомоги через залучання коштів державних програм та міжнародних грантів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.