У Тернополі біля ринку авто збило п'ятирічного хлопчика

Опубліковано в Новини 07.07.2016

Загалом за вчорашній день у місті травмувалося троє пішоходів.

Про це зазначили в ГУ НП у Тернопільській області.

Порушення правил безпеки дорожнього руху, відповідно до статті 286 ККУ, розслідують правоохоронці Тернопільщини. У середу, 6 липня на дорогах міста трапилося три автопригоди, у яких травмувалися люди. 

Про наїзд на пішохода надійшло повідомлення від невідомого чоловіка. Правоохоронці встановили, що близько 8:50 водій автомобіля "MITSUBISHI GALANT", рухаючись вулицею Збаразькою, збив жінку, 1964 року народження. Потерпіла йшла тротуаром в попутному напрямку. Її бригада швидкої допомоги доправила в травматологічне відділення із забоями грудної клітки та живота.

Із забоєм стопи до обласної дитячої лікарні потрапив п'ятирічний хлопчик. Ушкодження неповнолітній отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Його на вулиці Шептицького на нерегульованому пішохідному переході збив водій невстановленого автомобіля.

Ще один наїзд на перехожого зафіксували поліцейські на вулиці Бродівська. Водій "DAEWOO LANOS" скоїв наїзд на мешканку Зборівського району. Тридцятивосьмилітня жінка переходила дорогу на нерегульованому переході.

Вона із забоями, розривом м'язів лівого стегна, закритим переломом пальця ноги звернулася за допомогою до травмпункту.

По усіх автопригодах триває слідство.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.