Тернополянам – «золоті гори», а собі – півмільйона

Опубліковано в Новини 06.07.2016

За гарні обіцянки жінка брала немалі гроші.

Тернопільська місцева прокуратура підтримала державного обвинувачення стосовно жительки міста Тернополя, яка обвинувачується у вчиненні злочину передбаченого ч.1, 3 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене у великих розмірах), повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

   У суді доведено, що обвинувачена, використовуючи у місті Тернополі орендовані приміщення магазинів з реалізації меблів, упродовж 2014-2015 років укладала з покупцями цивільно-правові договори на проектування, виготовлення, доставку та монтаж меблів, хоча насправді не мала наміру виконувати умови договору та здійснювати поставку меблів.

   Покупці, нічого не підозрюючи та не знаючи справжніх намірів підприємця, передавали згідно з укладеним договором 60% передоплати (авансу) від загальної вартості меблів для їх виготовлення.

   Проте, постачальник меблів, не маючи наміру вчиняти жодних дій, направлених на виготовлення, доставку та монтаж меблів, шляхом обману незаконно заволоділа коштами 19 громадян на загальну суму майже 500 тис. грн.

 

   Вироком Тернопільського міськрайонного суду обвинувачену визнано винною у вчиненні інкримінованого їй злочину, передбаченого ч.1, ч.3 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене у великих розмірах) та засуджено до 3 років позбавлення волі. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.