У Тернополі вчора - дві ДТП

Опубліковано в Новини 01.07.2016

Є потерпілі.

Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими повідомив в Тернопільський відділ поліції лікар бригади швидкої допомоги. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Аварія трапилася на перехресті вулиць Качали-Франка, біля банку "Хрещатик".

За попередньою інформацією, водій автомобіля "FORD FOCUS", виїжджаючи із парковки заднім ходом, збив пішохода. Останній рухався проїжджою частиною дороги. Потерпілого госпіталізували в травматологічне відділення із закритим переломом кульшового суглобу.

Аварію з потерпілими зареєстрували правоохоронці і на вулиці Текстильна. Швидка в травмпункт доправила зі струсом та забоєм ліктьового і колінного суглобів тернополянина, 1989 року народження.

При виїзді слідчих стало відомо, що водій автомобіля "VOLKSWAGEN PASSAT", рухаючись в напрямку дороги Обхід м. Тернополя, в'їхав у бетонний мур лівого краю дороги, а потім ще й зіткнувся з автомобілем "TOYOTA CAMRY", який їхав у зустрічному напрямку.

Винуватцю ДТП надали меддопомогу. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.