У парку Тернополя відбувся нічний кіноперегляд

Опубліковано в Новини 01.07.2016

Тернополянам показали патріотичні фільми.

У четвер 30 червня до 75 -ї річниці проголошення Акту відновлення Української держави у Львові та 109-ї річниця із Дня народження Романа Шухевича. Активістами Тернопільської Молодіжної міської ради за підтримки Тернопільської Міської ради в Тернополі був проведений «Вечір патріотичного кіно».

В рамках показу глядачам, які зібралися цієї літньої ночі в парку Шевченка було продемонстровано два художніх фільми про часи боротьби УПА та два документальних фільми про сучасних борців за незалежність України це відповідно фільм про Романа Шухевича «Нескорений», фільми про добровольців «Окрема добровольча чота «Карпатська Січ» та «Кіборги Луганського аеропорту», а також фільм про боротьбу УПА проти радянських окупантів «Останній бункер» – зазначив організатор акції, голова комісії ММР із питань національно-патріотичного виховання Янюк Іван.

 

Організатори щиро дякують усім, хто присвятив свій час показу фільмів, та обіцяють проводити схожі кіно-вечори і надалі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.