У Тернополі ціна на гречку росте через ... змову?

Опубліковано в Новини 21.06.2016

Іншого пояснення у фахівців немає.

Різке зростання ціни на гречку має спекулятивний характер і в більшій мірі викликане панікою серед самих покупців. Про це зазначив  директор департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Віталій Луй, повідомила прес-служба ТОДА.

За його словами, обєктивних причин для виникнення дефіциту гречки, а відповідно зростання ціни на неї - немає. Наразі використовують залишки минулорічного врожаю.

«Масове підвищення цін може вказувати на  змову учасників ринку. Це питання вже на контролі у Міністра аграрної політики та продовольства України. Він дав доручення антимонопольному комітету зайнятися розслідуванням цієї справи. Тож сподіваємося, що це питання буде найближчим часом вирішене», — зазначив Віталій Луй.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.