На Тернопільщині засіялася плантація коноплі

Опубліковано в Новини 17.06.2016

У традиційному місці.

Факт самосіву дикорослих конопель виявили працівники Збаразького відділення поліції. Наркотичне зілля розрослося на шести гектарах землі поблизу місцевого цукрового заводу, повідомили в ГУ НП області.

Зі слів тимчасово виконуючого обов’язки начальника відділення ВіталіяПрисяжнюка, на цій території майже щороку виростає конопляне поле. У відстійники відкачується солодка вода, якою миють і обробляють цукрові буряки на підприємстві, що сприяє росту рослин. Поліцейські  щоразу вживають заходів для знищення дурману.

Відомості про факт виявлення самопосіву конопель внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано за статтею 310 ККУ.  Рослин направлено на експертизу до обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Після відповідних постанов, усі насадження конопель буде знищено, аби недопустити потрапляння сировини до рук наркозалежних осіб.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.