Трагедія для родин: у Тернополі сьогодні день жалоби

Опубліковано в Новини 15.06.2016

Про те, що трапилося на Одещині, стало відомо ще вчора ввечері.

У селищі Затока, що на Одещині, під час купання в Чорному морі потонули чотири особи, двоє з них діти 14 та 16 років, інформує Білгород-Дністровський відділ поліції ГУНП в Одеській області.

До чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення проте, що в селищі Затока втопилось чотири особи. Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою встановлено особи загиблих, це відпочиваючі з міста Хмельницький та Тернополя. Загиблим було 46, 30, 16 та 14 років. Під час шторму вони пішли купатись до моря, де і сталась трагедія.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться подальша перевірка.

Серед загиблих були троє тернополян - учениця 8-го класу, учень 9-го класу школи №24, а також заступник директора з виховної роботи цього навчального закладу. Учні школи приїхали із художнім керівником до Одеси, щоб взяти участь у музичному фестивалі. Про це повідомляє прес-служба міської ради. 

Вчитель пожертвував власним життям, щоб врятувати життя дитини.

"Висловлюю щирі співчуття родинам, близьким та друзям загиблих. Я особисто знав загиблих, батьки однієї дівчинки є моїми особистими друзями.

Міська рада Тернополя робить все можливо для транспортування тіл та організації поховань.

Також буде надана вся необхідна психологічна допомога врятованим дітям та свідкам, адже трагедія сталася на очах майже всіх учасників танцювальних та музичних гуртів з Тернополя, які приїхали в Одесу на конкурс.

Шановні батьки, родичі, друзі. Це трагедія для всього Тернополя. Тернопіль сьогодні у жалобі. Це непоправна втрата для майбутнього міста та країни, адже страшний випадок забрав життя найкращих - творчих, енергійних, активних людей, які ще повинні були жити та здобувати славу, будувати своє життя", - зазначається на сайті міської ради.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.