У Заліщицькому районі 19-річний юнак "обчистив" автомобіль

Опубліковано в Новини 24.12.2018
До заліщицьких поліцейських звернувся 46-річний житель району, який повідомив про те, що з його автомобіля, залишеного на узбіччі біля будинку, викрали автомагнітолу, акумуляторну батарею та лопату.
 
В ході проведення пошукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний житель Заліщицького району. Молодик помітив незамкнену машину та вирішив цим скористатися, зазнаають у поліції.
 
Всі викрадені речі у злодія вилучили. За скоєне йому інкримінують частину 1 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка.
 
Поліція Тернопілля закликає водіїв не забувати про заходи безпеки і не залишати автомобілі без нагляду. Пам’ятайте! Увагу злочинця може привернути все, що лежить в салоні машини. Навіть, якщо річ не має цінності, ви можете поплатитися, як мінімум, розбитим склом. Тому обов’язково забирайте з собою усі цінні речі. Не залишайте свій автомобіль відкритим, навіть, якщо ви вийшли на хвилинку.
 
Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.