Три сотні велосипедистів каталися Тернополем

Опубліковано в Новини 08.06.2016

Справжній «велосипедний бум» із цікавістю та навіть з доброю заздрістю спостерігали на Театральному майдані нашого міста випадкові перехожі у неділю, 5 червня, із самого ранку. Вже з десятої години тут збирались дорослі і діти – любителі велосипедного спорту. З кожною хвилиною на майдані ставало все та веселіше та гамірніше. Любителі велосипеду стали у велику довгу чергу, щоб зареєструватись на участь у велопробігу вулицями міста. Учасники тим часом могли повправлятись у володінні велосипедом, їздою змійкою поміж фішками.

На майдані велолюбителі  мали змогу у двох пунктах відремонтувати та відрегулювати свій велосипед. Це – подарунок від партнерів заходу. Організатори дійства запланували велопробіг вулицями міста, показові виступи спортсменів, змагання з велоспринту на 100-200 метрів у парку імені Тараса Шевченка, велопікнік. Свято проходило під гаслом «Приїжджай сам та запрошуй друзів!», а вони таки завітали до Тернополя – хлопці та дівчата із Ланівець, Заліщиків, Підволочиська.

До дванадцятої години зареєструвалось близько трьохсот учасників. Ось нарешті і старт. Величезна велоколона, а цього року це рекордна кількість шанувальників цього транспортного засобу, рушила за маршрутом велопробігу до вулиці 15 Квітня - Київська, Центр, Дружба, Театральний майдан міста Тернополя. Майже півтори години тривав велопробіг вулицями нашого чудового міста.

Ось і перші учасники повернулись на Театральний майдан. Настав час підбиття підсумків. Спочатку суддівська колегія нагородила учасників, які подолали маршрут на велосипеді, одягнуті в українську національну вишиванку – це Сергій Дубик, його донечка Ясна та Володимир Крупа. Також організатори нагородили призами найстаршого учасника велопробігу – це Володимир Ліщук, 77 років – директор ДЮСШ «ЕКСТРІМ» з гірськолижного спорту. Наймолодша учасниця змагань – Поліна Савельєва, їй усього один рочок і дівчинка подолала дистанцію у маленькому дитячому кріслі на татковому велосипеді та із своєю мамочкою, яка їхала поряд з чоловіком та донечкою. Поліні також було вручено приз на згадку.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.