У Тернополі конфлікт між сусідами вирішить ... демонтаж

Опубліковано в Новини 08.06.2016

Оскільки споруджувати огорожу люди не мали права.

7 червня тернополяни перекрили рух транспорту проїжджою частиною на вул. Злуки, оскільки були незадоволені тим, що мешканці будинку №8 навколо свого будинку встановили огорожу та закрили прохід для спільного користування. Люди вимагали негайного демонтажу паркану, зазначила прес-служба ТМР.

Оскільки поліція не могла владнати конфліктне питання, на місце події приїхав міський голова Сергій Надал. Очільник Тернополя зустрівся з людьми та завірив, що 8 червня на засідання виконавчого комітету міської ради буде прийняте рішення щодо демонтажу частини незаконно встановленої огорожі, яка закриває прохід для людей. Одразу після прийняття такого рішення відповідальні комунальні структури знімуть частину паркану.

Окрім того, цього ж дня частина людей стали свідками того, як на вул. Злуки водій іномарки ледь не збив пішохода. Відтак, вони викликали поліцію, яка забрала порушника на перевірку стану алкогольного сп’яніння.

Фото 0352.com.ua

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.