До Тернополя повертається футбольне «Євро»

Опубліковано в Новини 07.06.2016

Переглядати матчі є можливість на міському стадіоні.

Шанувальники футболу з 10 червня до 10 липня зможуть переглядати усі матчі Євро-2016 на міському Центральному стадіоні, де облаштовують «Фан-зону». Тернополянам обіцяють зручний та якісний перегляд, а також безліч конкурсів, пише "20 хвилин".

- На стадіоні ми ставимо три екрани додаткових до того великого, що уже є, - каже керівник проекту та організатор «Фан-зони» Віталій Мариновський. - У цьому році усі побачать футбол зблизька в хорошій якості. Видно буде добре. Зараз з Одеси уже везуть тримачі для екранів, збирають екрани. І в середу уже все буде готово.

Фан-зона складатиметься з двох частин - перед стадіоном буде торговельна частина з їжею, напоями. А безпосередньо на стадіоні проходитиме трансляція матчів.

- Також буде концертна програма, - продовжує співрозмовник. - Виступатимуть барабанщики, будуть українські танці. Можливо, будуть байкери, велосипедисти. Буде активне показове шоу. Відкриватиме фан-зону міський голова.

Трансляція чемпіонатів буде з 10 червня, але офіційне відкриття заплановане 12 червня, коли гратиме збірна України.

- Також щодня будуть різні конкурси, - каже Віталій Мариновський. - Розігруватимемо різні призи. В цьому році до квитків на кожну країну певний партнер даватиме свої подарунки, наприклад, знижки на певні товари. Також будуть конкурси на футбольну тематику.

Усе це дійство вестимуть ведучі Юрій Мікофф, Сергій Фалендиш, Андрій Махно.

Квитки можна буде придбати з четверга, 9 червня, у касах стадіону. Вартість квитків - 30 грн.

Фото "20 хвилин"

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.09.2024 soroka
«Українська команда» Тернопільщини передала воїнам зарядну станцію
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує закривати потреби військових. Так, днями волонтери передали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.