Узбекистанця тернопільські служби «провели» додому не з першого разу

Опубліковано в Новини 06.06.2016

         Під час проведення запланованих заходів з протидії нелегальні міграції посадові особи міграційної служби на центральному ринку Тернополя виявили нелегального мігранта.

         З’ясувалося, 23-річний порушник – уродженець Узбекистану. Молодий чоловік перетнув кордон України законно, але термін його перебування, відповідно до угоди між Україною та Узбекистаном про безвізовий в’їзд, був обмежений 90 днями. Вимогою законодавства іноземець знехтував, а відтак перейшов у статус нелегального мігранта.

         Щодо порушника працівники міграційної служби прийняли рішення про примусове повернення. Але й після цього іноземець залишився в Україні. Зваживши на це, Управління міграційної служби звернулося у Тернопільський міськрайонний суд із позовом про його примусове видворення.

         Зрештою, виконуючи рішення суду, співробітники сектору з організацій запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення обласного Управління міграційної служби супроводили порушника до столичного аеропорту, звідки він вилетів на батьківщину.

 

 

Ірина Бойко

головний спеціаліст по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ

 

УДМС України в Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.09.2024 soroka
«Українська команда» Тернопільщини передала воїнам зарядну станцію
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує закривати потреби військових. Так, днями волонтери передали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.