На вокзалі у Дніпрі вбили військовослужбовця з Тернопільщини Руслана Романюка

Опубліковано в Новини 15.11.2018

Про це повідомляє "20 хвилин".

41- річний Руслан Романюк 2 роки служив у Збройних Силах України. 

За попередньою інформацією, чоловіка вбили у м.Дніпро на вокзалі, коли їхав у відпустку в рідне село Білозірка, що на Лановеччині.

- Страшна новина сколихнула сьогодні Лановеччину та нашу парафію!!! Жорстоко був вбитий контрактний військовослужбовець ЗСУ Руслан Романюк, який їхав у відпустку у своє рідне село Білозірка і так хотів побувати на молитві в сільському храмі, - пише на сторінці Фейсбук настоятель парафії, яку відвідував Руслан Романюк Олексій Філюк.

Інформацію про загибель військового підтвердив  сільський голова с. Білозірка Володимир Горносум, звідки родом Руслан Романюк. 

- Про загибель Руслана Романюка нам повідомили з райдержадміністрації. Деталей загибелі не знаємо, - говорить Володимир Горносум. За попередньою інформацією, чоловіка вбили на вокзалі у м.Дніпрі. 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.