Сьогодні діти у Тернополі можуть взяти участь у дорослих розвагах

Опубліковано в Новини 01.06.2016

І скуштувати рибальський куліш.

Нові цікаві активності з нагоди Дня захисту дітей організували влада та громадські організації Тернопільської області. У середу, 1 червня відбудеться фестиваль з рибальства «Трофей».

Майстер-клас для малюків проведуть чемпіони світу, Європи, України та майстри інших категорій Федерації риболовного спорту. З учасників будуть сформовані міні-групи, після настанов фахівців відбудуться змагання. На завершення заходу учасники скуштують рибацький куліш.

Організатори фестивалю: Тернопільське обласне управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства, служба у справах дітей та відділ сім’ї та молоді ОДА, Федерація риболовного спорту Тернопільської області. Підтримку надає «Блок Петра Порошенка».

Місце проведення: острівець «Чайка», парк ім. Т.Г. Шевченка.

Початок: о 17:00 год. (орієнтовна тривалість Фестивалю - до 20:00 год.)

 

Увага! При собі слід мати вудку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.09.2024 soroka
«Українська команда» Тернопільщини передала воїнам зарядну станцію
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує закривати потреби військових. Так, днями волонтери передали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.