У Тернополі попрощалися з полеглим захисником Артуром Сніткусом

Опубліковано в Фоторепортажі Автор  soroka 13.06.2024
Сьогодні Тернопіль попрощався з 36-річним воїном Артуром Сніткусом.
 
Провести військовослужбовця в останню дорогу прийшли багато друзів та знайомих. Артур Сніткус був художником, музикантом, стилістом. Він долучався до мистецьких майстерень у Одесі, Києві та інших містах, проявляв себе як відкрита квір-персона.
 
Друзі згадують його, як творчу та яскраву людину.
 
– Знаю Артура більше, ніж десять років. Думаю, що з ним був знайомий багато хто. Таке враження, що завжди він був у твоєму житті, і точно ніколи з нього не піде. Всі, хто його зустрічав, мають дуже яскравий і теплий слід в серці, пригадує Артура його подруга Тая. Його неможливо було не любити. Своєю безпосередністю і сміливістю Артур підкорював будь-кого. Комусь міг не подобатися, когось провокувати. Але точно нікого не залишав байдужим.
 
Знайомий з захисником Євген Котенко пригадує, що ніколи не бачив Артура сумним.
 
Він був доброю людиною. Завжди на позитиві, завжди радісний. Чим міг, він готовий був допомогти, коли це потрібно, – говорить Євген Котенко.
 
Під час прощання друзі провели воїна хлопавками з конфеті та шашками з кольоровим димом.
 
Вічна пам’ять!
Вічна слава захиснику України!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.06.2024 soroka
Вступна кампанія Тернопільського національного педагогічного університету – 2024
Тернопільський національний педагогічний університет Імені Володимира Гнатюка за черговий рік значно розширив спектр освітніх програм…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.