Голова обласної ради з подарунками відвідав дітей із особливими потребами

Опубліковано в Соціум 13.12.2017
Напередодні Дня святого Миколая та з нагоди Міжнародного Дня людей з інвалідністю, дітей з особливими потребами у Мельнице-Подільському обласному дитячому будинку-інтернаті відвідав голова обласної ради Віктор Овчарук та директор департаменту соціального захисту населення Вадим Боярський.

«Вихованці інтернату належать до категорії дітей з особливими потребами. Через свої хвороби та вади діти не можуть сприймати світ таким, яким він є насправді. Помітно, що працівники інтернату докладають багатьох зусиль, щоб наповнити життя дітей світлом, теплом, щоб діти були доглянуті, активні, веселі, щоб жили в затишних приміщеннях, щоб розвивали свої здібності. Результати ваших старань ми помічаємо з того, як оновлюється приміщення інтернату, працю, яку вкладаєте у розвиток дітей, побачили сьогодні на сцені. Щиро дякуємо вам за надання діткам щоденної підтримки й допомоги – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього», - звернувся до працівників Віктор Овчарук.

Після святкового концерту, участь в якому взяли вихованці інтернату, очільник області передав для потреб інтернату оргтехніку, а дітям - солодкі подарунки:

«Дорогі діти, у цьому житті виживає той, хто сильний духом, а не тілом. Низько кланяємося всім вам за вашу силу волі та витримку, за вашу безмежну любов до життя. Дай Боже, щоб здійснилися всі ваші мрії та всі ваші задуми. Нехай кожен день у цьому світі буде для вас світлим і радісним, наповненим любов’ю та миром».

88ef656ca984ccfe867eee4b897776bb

1643a170850552cee7e16e7e76cf4b89

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.