Тернопіль замело: в посиленому режимі працюють комунальники та аварійні служби

Опубліковано в Новини 13.11.2016

У зв'язку з значним погіршенням погодних умов та через велику кількість снігу, який замів всі вулиці міста - всі аварійні та комунальні служби Тернополя працюють в посиленому режимі, повідомляють в міськраді.

Відтак, комунальники вже забезпечені необхідними матеріалами та сумішшю для посипання доріг. А якщо ж тернополяни будуть незадоволені якістю очищення міських вулиць від наметів снігу - мають телефонувати на гарячу лінію 15-80 та інформувати про це.

Окрім того, жителів міста застерігають:

1. Якщо немає необхідності - утриматись від поїздок по місту на машині. А також, замінити шини на зимові.

2. Не паркувати свої автомобілі в дворах житлових будинків (для забезпечення належного механізованого утримання прибудинкових територій) .

3. Перейти на "зимову ходу" та перевірити чи є у вашого взуття протектор (для того, аби уберегти себе від падінь та переломів).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.