Тернопільські волонтери збирають подарунки для АТОвців до свята Миколая

Опубліковано в Актуально 16.11.2017

Долучитись до акції «Подарунок для солдата до свята Миколая» запрошують усіх небайдужих тернополян та жителів області. Збір засобів особистої гігієни, теплих речей, листів, малюнків, продуктів харчування для бійців АТО триватиме до 10 грудня.

– Свята Миколая традиційно чекають і діти, і дорослі. Я впевнений, що так само приємно було б отримати подарунки і солдатам, які захищають нашу державу. З ініціативи волонтерських організацій Тернополя, Греко-Католицької Церкви та благодійного фонду «Карітас» виникла ідея реалізувати такий проект. Мета заходу – зібрати максимально велику кількість речей для того, щоб до свята Миколая завести солдатам на передову, – розповів очільник міста Сергій Надал.

До акції організатори планують залучити навчальні заклади, управління транспорту, дитячі та інші установи. Ті, хто має бажання допомогти коштами, може перерахувати гроші на рахунок «Карітасу» з поміткою «Подарунок для солдата на Миколая».

– Кожен тернополянин наприкінці 2017 року має добру нагоду долучитись до благодійної акції та допомогти солдату. Хтось буде мати повноцінні та щасливі свята, а хтось – буде в чомусь обмежений. Тому, чудовим доповненням до акції буде наша чуйність, – зазначив директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» о. Андрій Марчук.

За словами волонтерів, вони планують зібрати приблизно 1,5–2 тисячі подарунків, які передадуть особисто кожному бійцю та дітям із прифронтової зони.

 Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.03.2024 soroka
Володимир Кличко зустрівся із посадовцями Держдепартаменту США щодо термінової допомоги Україні, - Віталій Кличко
Всесвітньо відомий боксер Володимир Кличко відвідав США, де зустрівся із впливовими політиками та говорив про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.