Тернопільські правоохоронці викривають кіберзлочинців

Опубліковано в Новини 17.11.2017

З 30 жовтня на Тернопільщині розпочалася загальнодержавна цільова операція «Трикстер», метою якої є виявлення та запобігання злочинам в мережі інтернет.

З початку цільової  операції «Трикстер» співробітники відділу протидії кіберзлочинності та працівники Головного управління Національної поліції Тернопільщини виявили більше десяти фактів шахрайських заволодінь коштами громадян. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

- Нами задокументовано  злочинну діяльність трьох осіб, котрі через мережу здійснювали торгівлю різноманітним крамом. Передоплату з покупців брали стовідсоткову, а товар не надсилали, - розповів Георгій Кондратюк. – Один зі зловмисників продавав задешево комп’ютерну техніку, а двоє інших вводили в оману людей, пропонуючи сільськогосподарську техніку за ціною значно нижчою від ринкової.  За усіма фактами розпочато кримінальні провадження. Дії зловмисників кваліфіковані частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.