У Тернополі на Злуки облаштовують спортивний майданчик

Опубліковано в Новини 11.11.2017

У Тернополі працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” встановлюють спортивні елементи, виготовлені на замовлення міської ради на підприємстві «Промінь». Такими елементами вже дооснащені майданчики на проспекті Злуки, 1 та на проспекті Злуки, 15.

Головний інженер ПП “Тернопіль Комсервіс” Володимир Байгер розповів, що найближчим часом спортивні елементи встановлять ще у дворах на вулицях Текстильній, 10, Текстильній, 30, Фабричній, 3,5, Фабричній, 7, Галицькій, 41 та на проспекті Злуки, 9. Про це повідомили у прес-службі Тернопіль житлово-комунальний. 

Окрім цього, працівники ПП «Тернопіль Комсервіс» впродовж останніх років встановлювали у дворах у будинків, які обслуговує дане підприємство, гімнастичні майданчики власного виробництва, які складаються з перекладини та брусів для занять спортом.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.