Доїхати в Польщу тернополяни зможуть новим потягом

Опубліковано в Новини 18.10.2017

Вже з 10 грудня цього року через Тернопіль курсуватиме новий потяг № 36/35 Одеса – Перемишль. 

Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов у своєму Twitter«З 10.12 – новий поїзд Одеса – Перемишль! Щодня. Зупинки в Жмеринці, Тернополі, Львові, Красному, Рудниці, Вапнярці, Хмельницькому та ін.»

Загалом потяг Одеса- Перемишль розпочне свій рух з введенням графіку руху поїздів на 2017/2018 рік. Він курсуватиме впродовж року щоженно. У його складі також розміщуватимуться й купейні вагони.

На разі польські залізничники ще доопрацьовують розклад по території Польщі; а розклад курсування по території України вже розроблений. Так, поїзд вирушатиме з Одеси з 10 грудня о 18:26. З Перемишля – з 11 грудня, прибуватиме до Одеси об 11:15.

Як зазначають в ПАТ "Укрзалізниця" про вартість квитків буде повідомлено додатково, після погодження з польською стороною.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.