Мараторій на підвищення вартості проїзду в маршрутках вимагає тернополянин

Опубліковано в Новини 21.09.2017

Накласти заборону на підняття вартості проїзду у громадському транспорті, як в маршрутному таксі, так і в електротранспорті, вимагає тернополянин.

Для цього чоловік зареєстрував відповідне звернення на сайті Єдиної системи місцевих петицій. Автор тексту, Володимир Кучерявий, зазначає:

- Прошу не прив'язувати "Соціальну картку тернополянина" та "електронний розрахунок за проїзд" до питань тарифоутворення. Пам'ятайте, що впровадження картки покликане зробити зручнішими послуги та товари для жителів міста, а не привести до ускладнення та здорожчання проїзду для інших категорій, які складають абсолютну більшість. 

На разі за петицію вже проголосувало понад 70. Щоб вона була розглянута, повинна назбирати 300 підписів. До закінчення голосування за петицію залишається 27 днів.

Детальніше ТУТ.

Нагадаємо,  вже з 1 жовтня у Тернополі зросте вартість проїзду в громадському транспорті. Ця послуга для всіх, в кого не буде оформлена "соціальна картка тернополн", становитиме 5 гривень у маршрутках та 4 гривні у тролейбусах. Однак на цьому здорожчання не припиниться: вже з 1 січня ціни на проїзд в громадському транспорті знову піднімуть на 1 гривні. Тобто, з початку 2018 року 1 проїзд в маршрутці коштуватиме 6 гривень, а в тролейбусі - 5 гривень. 

До слова, ще на початку серпня міськрада заперечувала збільшення вартості проїзду в громадському транспорті і запевняла, що проїзд в ньому для тернополян із "соціальною карткою" буде меншим ніж у тих, хто не оформить її. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.