У Тернополі частуватимуть ухою і розважатимуть вогняним шоу

Опубліковано в Новини 28.06.2017

Рекорд по кількості звареної ухи, частування рибними стравами, різноманітні виступи - так має відбутись І рибний фестиваль Тернополя КОРОПФЕСТ у тернопільському парку ім.Т.Шевченка. Триватиме захід з 6 по 9 липня.

Розпочнеться він святкуванням ночі на Купала. У ніч з 6 на 7 липня усіх тернополян запрошують на острівок Чайка, де відбудеться open-air під відкритим небом з розважальними конкурсами та ватрою.

В другий день фестивалю відбудеться офіційне відкриття. Будут презентовані і смачні рибні страви: фаршированою скумбрією, печеним карпом, рибною юшкою з білими грибами, паельеєю з риби та ін. Для найменших у цей день працюватиме дитяча локація, а для старших виступатимуть гурти «Gloria Band» та «Чорні черешні», а на завершення – дискотека.

Третій день фестивалю стане рекордним, адже саме 8 липня буде встановлено новий кулінарний рекорд України – приготовлено 3000 літрів рибної юшки (ухи). Після реєстрації рекорду юшкою частуватимуть усіх присутніх. У цей день буде виступати головний хедлайнер – OT VINTA, а також на сцену вийдуть Медовий полин, Hero is coming, Atlantic Gardens та ін.

Також у останній вечір фестивалю запустять найбільшу кількість небесних ліхтариків. Останній день фестивалю запам’ятається виступами гуртів «308», «Шосте чуття», «Чумацький шлях», «Paper Planets», а також вогняним шоу. І, найкраще, це буде частування усіх присутніх найсмачнішими рибними стравами.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.