Трагедія на Тернопільщині: у Дністрі втопилися учень та вчитель

Опубліковано в Новини 22.06.2017

20 червня  о 12 год. 00 хв. на пункт зв’язку Монастирської Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про утоплення.

Нещастя трапилось у с. Устя-Зелене, де під час походу зайшов у р. Дністер і раптово пропав під водою 14-літній хлопчик. Намагаючись його врятувати, так само зник під водою і 53-літній учитель, зазначила прес-служба обласного УДСНС.

За словами начальника Монастириського відділення поліції Владислава Лазебніка, двоє вчителів та семеро учнів з Підгаєччини вирушили у трьохденний туристичний похід. Йшли берегом вздовж Дністра, ночували у палатках, йдеться у повідомленні відділу комунікації обласного ГУНП.

Опівдні туристи зупинилися перепочити. Два хлопчика зайшли у воду. Стояли неподалік берега і не на глибині. В якийсь момент, розповідає один з юнаків, каміння пішло у них з-під ніг і їх почало закручувати у водяний вир.

Товариш не вмів плавати, тому хлопець спробував витягти його. На допомогу кинувся й учитель. Проте вода крутила занадто сильно і вибратися самотужки було складно. Одного з школярів рибалки все-таки витягнули за допомогою вудочки. Інша дитина разом з учителем пішли під воду.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Монастириського відділення Теребовлянського відділу ГУНП України, оперативна група  Монастирського районного сектору УДСНС України в області та чергове відділення Державної пожежно-рятувальної частини №19.

О 18.50 рятувальники підняли на поверхню тіло хлопчика, о 20.15 водолази знайшли тіло вчителя.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.