30 років без ремонту - на Тернопільщині взялися лагодити дорогу на Ланівці

Опубліковано в Новини 24.05.2017

Ремонтні роботи розпочали минулого тижня.

Як повідомила прес-служба обласної САД, на початку року Борсуківська громада звернулася до Служби автомобільних  доріг у Тернопільській області із пропозицією спільно профінансувати ремонт автошляху Ланівці-Вишнівець. Протяжність дороги - 30 кілометрів. Значна частина пролягає через населені пункти, які входять до територіального об’єднання.

Громада була сформована у грудні 2016 року. Завдяки децентралізації керівництву вдалося акумулювати кошти, які можна було б використати на розвиток інфраструктури. Борсуківська сільська рада заявила про спроможність виділити 100 тисяч гривень на відновлення покриття дороги Ланівці-Вишнівець. Стільки ж перерахувала Служба автомобільних доріг області.

На минулому тижні ремонтні роботи на автошляху розпочали. Станом на 23 травня там ліквідовано 541 м2 ямковості. Також проведено зрізання і планування узбіч, відновлення профілю водовідвідних канав.

Вчора на дорозі Ланівці-Вишнівець працювала одна бригада підрядного господарства.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.