Тернопільські правоохоронці вкотре застерігають про небезпеку

Опубліковано в Новини 26.03.2017

Крадіжки за участі автомобільних злодіїв в Тернополі не припиняються. Так, ще з двох авто - машини швидкої допомоги та «Peugeot Partner» зникли речі. Їх встигли почупити невідомі, повідомляють в прес-службі ГУ НП в області.

Так, до правоохоронців із заявою звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив про зникнення свого майна з салону автомобіля.  Поліцейські встановили, що 37- річний житель Тернополя припаркував транспортний засіб «Peugeot Partner» в дворі будинку. Невідомі проникли в авто шляхом підбору ключа й забрали акумуляторну батарею, музичні колонки та прихопили з собою навіть туалетний освіжувач.

Ще одним прикрим випадком стала крадіжка із салону машини швидкої допомоги. В той момент, як водій бригади залишив транспорт, аби допомогти хворому, невідомі залізли в салон та викрали ящик з медичними препаратами лікаря.

До слова, правоохоронці вкотре нагадують тернополянам:

- Зловмисники, а це зазвичай наркозалежні, шукають спосіб швидко поживитись, аби знайти кошти на нову дозу наркотиків. Вони оглядають салони транспортних засобів та шукають, що вкрасти. Як правило, вони пошкоджують вікна авто чи підбирають ключ.

Завжди закривайте транспортний засіб навіть, якщо вийшли з авто на декілька хвилин. Пам’ятайте, злодії не сплять. Ви можете навіть не зауважити, як за вашим авто будуть спостерігати невідомі та чекати нагоди, аби поцупити цінні речі.

Налагодженні схеми, коли крадії працюють в парі. Поки один відволікає водія, другий залазить в салон та викрадає цінні речі. Зазвичай люди навіть не розуміють, що їх ошукали допоки не виявлять відсутність

Паркуйте автомобілі в освітлених місцях, де встановлені камери відеоспостереження.

Звертайте увагу на підозрілих осіб.

Якщо ви зрозуміли, що стали жертвою невідомих, не зволікайте, одразу телефонуйте в поліцію.

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.